sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

INSPIS 104: Naamio

Kuvainnollinen tai konkreettinen, hauska tai vakava. Naamio voi olla leikkiä lapselle, suojamuuri aikuiselle tai mitä tahansa muuta tältä väliltä. Se voi olla piiloutumista ja kovaa ulkokuorta, mutta myös esiintymistä ja halua näkyä. Onko naamiosi huivi vai haarniska?

Tämä leiska kertoo pienestä innokkaasta pojasta joka joutui äidin tissiliivien hyökkäyksen kohteeksi. Epähuomiossa istui sohvalle aseen kanssa jonka selkänojalla odottivat äidin tissiliivit pyykin jäljiltä kaappiin viemistä. Aseen piippu meni olkaimesta läpi ja kun poika innoikkaasti selitti aseensa hienoja ominaisuuksia ja nousi seisomaan esittääkseen aseenkantoasennon, tulivat tissiliivit mukana.

Kuvissa poika poseeraa onneessaan uuden kiväärin kanssa, autuaan tietämättömänä selässä roikkuvasta ylläristä. Äiti (kamala sellainen...) nauroi vatsa kippurassa ja piti kameralla hauskaa ennen kuin raaski kertoa. Poika saa vieläkin kuulla kettuilua tapauksesta mutta onneksi ottaa huumorilla. Leiskaakin tehdessäni nauroimme yhdessä tapaukselle ja Juliuksesta tuo viimeinen kommentti tarinoinnissa oli hauska :D 


Itse en ole leiskaan kovinkaan tyytyväinen, mutta menköön...
Otsikosta tuli ihan kiva (ihastuin tohon Sakuran valkoiseen SOUFFLE tussiin ja vähän innostuin...) ja tuosta otsikon alapuolella olevasta pisteköynnöksestä, mutta muuten mentiinkin vähän metsään...

6 kommenttia:

 1. Hykerryttävän hauska, upeasti toteutettu sivu! Ja niin onnistunut tilannekuva. Otsikko on aivan nappivalinta.

  VastaaPoista
 2. Hehee ;oD
  Toi kuviopaperi on aivan ihanaa. Souffle-kyniin jää koukkuun, oon tehnyt paljon niillä (melkeen jokaiseen leiskaan) ja hehkuttanut useasti blogissani. Ostin pari Zigin pastellisävykynää ja ne oli Sakuran kyvien jälkeen tosi iso pettymys.

  VastaaPoista
 3. Ihan kippurassa naurettiin täälläkin! Upea tilannekuvaus!

  VastaaPoista
 4. Ihana aihe! Vielä enemmän hymyilytti kun toinen niin autuaan tietämättömänä ja iloisen näköisenä poseeraa =)
  Kiva otsikko ja ihastuttava pohjapaperi.

  VastaaPoista
 5. Elämä on välillä aika ihmeellistä :) Valkoinen kynä sopii tosi hyvin otsikkoon <3

  VastaaPoista
 6. Hieno JA hauska sivu! Hyvä ettei poika itse pidä vitsailua pahana :)

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)