keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

April 2010 PageMaps 2x 8½x11

Jonkin aikaa sitten Laura haastoi muita mukaan PageMaps haasteeseen. Kävin katselemassa layouteja ja ne oli kivoja. Sitten törmäsin Xingin yhdestä layoutista tehtyyn työhön, hänkin haastoi ihmisiä mukaan ja otin haasteen vastaan. Tässä lopputulos:
                            

Pohjina käytin vaaleansinistä tavallista ColorCore kartonkin ja ruskeaa kiekurakuvioista, johon laitoin noihin kiekuroihin Sakura Sufflella (joo, jäin koukkuun...) pisteitä. Ihastuin layoutissa olleeseen mustaan kukkaköynnökseen joten piirsin sen tonne sivulle. Tarinalappu on osittain kuvan alla, mutta ei siinä mitään ihmeellistä lue, en vain muistanut kuvata sitä kokonaan. Siinä vain on tarina siitä miksi lihoin niin äkisti (tupakoinnin lopetus...) ja miten laihduin niin nopeasti (ratkesin...).

Tässä vielä tuo layout, jos joku muukin haluaa kokeilla tätä tuplaletteriä :)
3 kommenttia:

 1. Hahaa, siis toinen Souffle-addikti - niihin ihan oikeesti jää koukkuun. :o) Mutta miks niitä saa vaan pastelliväreissä, tahtoo kirkkaanpunaisen...

  Täysin erilainen versio kuin Xingin. Erityistä sympatiaa koen aiheen puolesta :o)
  Minäkin aloin tekemään yhtä pagemapsia mutta en kyllä tuota tuplaleteriä. ;o)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana tuli sinunkin leiskasta. Meillä kaikilla on ollut ihan erilainen lopputulos, mikä on kyllä mahtavaa! Leiskassa on kauniit värit ja sinä näytät upealta :).

  VastaaPoista
 3. Kiva kun innostuit! On tosi kiva nähdä monta versiota samasta sivupohjasta. Tuo Souffle-kiekura näyttää tosi kivalta ja leiska on sympaattinen

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)