sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

103: Teippaustalkoot

Hyödynnä erilaisia teippejä skräppäyksessä. Erityisesti askarteluun tarkoitettujen teippien lisäksi voi kokeilla lähes jokaisesta taloudesta löytyvää maalarinteippiä, vahvempaa ilmastointiteippiä tai vaikka "erkkarina" tunnettua eristysteippiä, jota sitäkin saa nykyään melkein minkä värisenän tahansa. Voit käyttää teippiä hillitysti, hallitusti tai ihan hulvattomasti!


Joo, teipattu on (tai ainakin vähän yritetty...)
 

Ja teippiä siis löytyy tekstikohdasta:Tämä piirustus oli pakko tallentaa tälleen oikein valokuvana ja leiskana, kun oli vaan niin hieno ja pelkään että alkuperäiselle vielä sattuu jotain :)
Se on edelleen jääkaapin ovessa kun saa mut aina niin hyvälle tuulelle kun näen sen!
Ja tuo punainen hahmo; olin ensin ihan kauhuissani että onko tässä joku taistelu menossa, mutta kun kysyin asiasta Joonalta, oli vastaus: Se on vauva ja General Grievous hoitaa sitä :)
No worries...

Pojan piirtämänä siis General Grievous (LEGO) Star Warsista:


8 kommenttia:

 1. Ihana! Piirustukset ovat loistava skräppäysaihe, kun ne alkuperäiset eivät kuitenkaan aina säily, eikä niissä ole kuvien selitystä kuten tässä :) Tykkään! <3

  VastaaPoista
 2. tuo otsikko on I-H-A-N-A! Söpöinen sivu muutenkin, hyvä että tuli tallennettua!

  VastaaPoista
 3. MAHTAVA!!! Nuo piirrustukset on ihan älyttömän suloisia!!! ja minäkin tykkään otsikosta ihan mielettömästi. Se näyttää mahtavalta!

  VastaaPoista
 4. Onpa teillä taitava piirtäjä!

  Kivasti tallennettu taidonnäyte.

  VastaaPoista
 5. voi ihanuus! mikä pieni taiteilija hän onkaan! mainiosti tallennettu lasten taidetta selityksineen. meidän 3v ei suostu piirtämään muuta kuin junarataa, mutta kun teilläkin näin yllätettiin niin ehkä meilläkin toivoa on :).

  VastaaPoista
 6. Ihana sivu! Aavistuksen verran paha päivä piristyi kyllä kummasti, kun luin tuon piirustuksen selvityksen. :D

  VastaaPoista
 7. Onpa tyylikkäitä piirustuksia! Hieno sivu, upea otsikko!

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)