lauantai 3. huhtikuuta 2010

inspiroidu 101: Sabluunataiteilua

Käytä erilaisia sabluunoita ja muotteja. Tuputtele maalia kakkupapereiden läpi tai leimaa piparkakkumuotilla sydämiä. Käytä valmiita sabluunamuotteja maalamiseen ja kuvioiden leikkaamiseen tai piirrä itse oma muottisi. Luo kivoja efektejä pitsien ja reikäpapereiden avulla. Taiteile sabluunoilla!Musta tästä tuli aikas kiva - VÄRIKÄS :)
Ihastuin ihan täysin noihin sisustuskuviin (alemapana parempi kuva) ja ne oli pakko saada leiskaan!
Napit edustavat tämänhetkisiä lempparivärejä, eli lime, turkoosi ja pinkki.


Tausta on maalattu eri tekniikoilla. Punaiset värit on tehty niin että maalasin tarrapapiljotin (sori äiti, ostan sulle lisää...), työnsin kynän läpi ja pyörittelin sitä vähän paperilla. Oranssit on tehty hiuksella, eli sormiin väriä, hius vedetään sormien läpi ja läiskästään paperiin. Sitten nostetaan pois tai vedellään vähän paperilla niin tulee hauskoja viivoja. Keltaiset ja vihreät vesivärit ja sininen vähän paksumpi maali on vaan roiskittu sinne tänne.


Tästä perhosesta tuli mun mielestä ihana!! Leikkasin (ensimmäistä ja viimeistä kertaa) leivinpaperista perhosen ja tuputtelin punaista maalia päälle. Leivinpaperiin ei tietenkään kiinnittynyt teippi ja paikoillaan pitäminen oli tosi vaikeaa, varsinkin kun sabluuna jäi koko ajan tuputtimeen kiinni.... Mutta kiva lopputulos kuitenkin, päällä Glimmer Mistiä (pearl).


Tuossa vielä nuo ihanat sisustuskuvat ja teksti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)