keskiviikko 3. helmikuuta 2010

PIMP my ILMOITUSTAULU!!

Luinpa tuossa aamupäivällä Elliksen blogista että Inspiksen helmikuun kisassa olisi palkintona Crop-a-Dile jota olen Elliksen tavoin himoinnut. Täytyipä sitten äkkiä käydä kurkkimassa haaste!! Eli pitäisi tehdä jotain missä skräppäykset pääsisivät esille, osaksi sisustusta? Hmmm... Ei hitsi, mun iso ilmoitustaulu jonka uudistamista olen suunnitellut jo pitkään!!!!

Eli siis tällä ilmoitustauluprojektilla aion osallistua kisaan, tai ainakin YRITÄN!! Voihan olla että lopputuloksesta tulee ihan tavallinen ilmoitustaulu, mutta ei se haittaa, sillä se on kaivannut jo pitkään uudistusta ja se on meidän perheelle (tai ainakin tälle lahopäälle) elin tärkeä. On ollut käytössä jo vuoden ja tulee olemaan vielä monta vuotta!!!

Ideana tässä siis on, että tuonne ylös tulee viikonpäivät ja niiden alapuolelle sitten kiinnitellään nastoilla valmiita lappuja, missä saattaa esim. lukea JULIA, LUISTELU, JENNA, LELUPÄIVÄ, JOONA, VAPAAPÄIVÄ, JULIUS, RETKI. Aamulla (tai mieluummin edellisenä iltana, heh...) muistaa että ahaa, pitää muistaa laittaa luistimet mukaan!! No toki ei tämäkään ihan 100% varma ole, sillä sitä pitää myös oikeasti muistaa katsoa ja vielä tärkeämpää: PÄIVITTÄÄ!!

Mutta tästä alkaa siis mun projekti jota saa seurailla jos kiinnostaa!! Lopputulos määrää, osallistunko vaiko enkö :)


Tässä alkupääoma: plankko ilmoitustaulu kokoa 125 x 56cm. Reunukset olen maalannut vuosi sitten tummanruskeaksi kun oli niin toimistomainen...
Taulun alapuolella on vanhat, hätäisesti väsätyt kyltit.Sen verran sain jo aikaiseksi että tulostin otsikot. Valkkasin kaikkiin eri fontit, paitsi alla olevissa runonpätkissä on Jane Austen fonttia kaikissa. Värit on kansainväliset viikkovärit:

Maanantai - en malttanut (vihreä)
Tiistai - en tietänyt (sininen)
Keskiviikko - en kerennyt (valkoinen)
Torstai - en tohtinut (ruskea)
Perjantai - oli paha päivä (keltainen)
Lauantai - oli pyhän aatto (vaaleanpunainen)
Sunnuntai - oli suuri juhla (punainen)


Edit Ke 3.2.2010 klo 21.50

Viikonpäivälaput nyt leikattu muotoonsa, koristeltu ja päällystetty kontaktimuovilla molemmilta puolilta :)


1 kommentti:

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)