maanantai 1. helmikuuta 2010

Pikkumiehen Mahti Popot

INSPIROIDU #92: 10 cm


Erilainen aihe, joka mahdollistaa skräppäämisen melkein mistä tahansa. 10 cm antaa lähes rajattomat mahdollisuudet, joten tällä kerralla aihetta ei avatakaan yhtään tämän enempää. Ota ja tulkitse täysin vapaasti!

Ensin en keksinyt yhtän mitään! Päähäni ei tullut yhtään ajatusta. 10cm? Sehän on ihan hirveän pieni / lyhyt, onko minulla mitään tähän haasteeseen??

Kunnes aloin katselemaan paperikuvia ja näin yhdessä kuvassa Jontun jalassa sen ensimmäiset pienet Pumat ja kun kaivoin ne kaapista esille, huomasin ilokseni niiden olevan kokoa 10cm (suomeksi 17). Näistä suloisuuksistahan mä skräppään :D

Otin siis uudet kuvan ja tulostin sen mun UUDELLA monitoimikoneella :) (pitihän sekin vielä mainita, on muuten IHANA kone!!) Sitten kaivelemaan väreihin sopivaa materiaalia (jota ei löytynyt).

Asettelin yhtä vaivaista kuvaa keskelle sivua, sivun reunaan, sivun alalaitaan... Ei se yksi kuva riitä! Ajattelin tehdä sitten leiskaan toisenkin söpön kenkäparin, lempparimme! Joona sai 2v. lahjaksi kummisedältään (samalta joka osti Pumatkin + muutamat Niket ja Addut) aivan mielettömän suloiset valko-vihreät Lacosteen lenkkarit, kokoa 22. Harmittaa ihan mielettömästi etteivät mahdu enää, mutta säilytän ne silti :)

Mutta siis tässä aikaansaannokseni:

2 kommenttia:

  1. kuinka söpöjä kenkiä! ei siis voi syntyä muuta kuin söpöinen sivu. hieno puuma ja hieno kroko!

    VastaaPoista
  2. Mahtava! Pikku kenkulit on niin sulosia ja älyttömän hienot kroko ja puuma niinku ninarsku jo totesikin.

    VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)