sunnuntai 28. helmikuuta 2010

INSPIROIDU Kuukauden kisa - Helmikuu 2010

Ilmoitustaulu on vihdoin valmis ja osallistun sillä Inspiroidu kuukauden haasteeseen, toivottavasti kelpaa!!?

Skräppäys saa näkyä myös kotona. Vaikka harrastus tuottaisikin paljon paperisilppua ja valtaisi säilytystiloja kotona, ei muistojen tarvitse olla vain albumeissa ja kirjahyllyssä. Kuukauden kisassa toteutetaan helmikuussa näkyviä muistoja, esillä olevia ajatuksia ja sisustuselementtejä. Jos et halua toteuttaa tällaista itsellesi ja omaan kotiisii, tee se lahjaksi. Ystävänpäiväksikin vielä ehdit, mutta lahjoja voi (ja kannattaa) antaa muulloinkin. Joitakin rajoituksia ja vaatimuksia kilpailussa on, mutta toteutuksessa on kuitenkin suhteellisen vapaat kädet.


- työn tulee olla selkeästi näkyville tarkoitettu (esim. kollaasitaulu tms.) Joo on...
- työssä tulee käyttää runsaasti valokuvia (suhteessa sen kokoon) Onhan siinä, siirreltäviä sellaisia :)
- työssä tulee olla tekstiä (tarinoita ja ajatuksia) ja otsikoita No, ylhäällä on nuo sanat ja viikonpäivistä löytyy loru...?
- kokoa (yhteensä) saisi olla enemmän kuin parin perinteisen (12" x 12") arkin verran Kyllä, kokoa on mahtavat 125 x 56cm
- toteutustapa ja -alusta ovat vapaasti valittavissa
- työ voi koostua myös osista, sen ei tarvitse olla esim. iso taulu
- aiherajoituksia ei ole ja työn voi tehdä joko itselle tai lahjaksi

Eiköhän tuo kriteerit täytä (?) ja ainakin harrastuksestani tietämätön naapuri vilkaisi sitä kerran ja kysyi "oletko innostunut skräppäyksestä" joten eiköhän tuo kelpane kilpailuun?


Ne jotka ovat blogiani seuranneet, ovat nähneet lähtökohdan ja valmistumisprosessin (hidas, mutta varma). Eli alkupääomana oli vain tuo iso vanha toimiston ilmoitustaulu, jonka reunat olin jo vuosi sitten maalannut ruskeaksi. Taulu oli jo samalla paikallaan ja samassa käytössä, mutta voi NIIIIN BOOORING! Eli jo ennen haastetta oli aikomus tämä saada kivemmaksi, mutta en saanut mitään aikaiseksi. Haasteen kun sitten luin, niin... Siitä se ajatus sitten lähti, ja olen HYVIN tyytyväinen lopputulokseen :)

Yläreunassa on siis viikonpäivät oikeissa väreissä:
 
Maanantai - en malttanut (vihreä)

Tiistai - en tietänyt (sininen)
Keskiviikko - en kerennyt (valkoinen)
Torstai - en tohtinut (ruskea)
Perjantai - oli paha päivä (keltainen)
Lauantai - oli pyhän aatto (vaaleanpunainen)
Sunnuntai - oli suuri juhla (punainen)

Sivuun laitoin poikien kuvia varten kolme tavallista pyykkipoikaa, Tiimarissa ei valitettavasti ollut poikien värisiä :(

Alhaalle olen kiinnittänyt sellaisia kylttejä, joita useimmiten tarvitaan.Alhaalle olen kiinnittänyt Tiimarista ostamani magneettiliuskan (joka piti kyllä maalata, mutta shhh...) ja magneettikiinnittimet päällystin tuolla ihanalla pöllö paperilla :)
Tähän voi kiinnitellä valokuvia tai tärkeitä lappusia.


Toisessa päässä on sitten "tyttöjen puoli", johon kiinnitin nuo aivan ihanat löydöt eli herkkuväriset pyykkipojat!!

Lisäksi kuvassa näkyy lappujen säilytyskuori ja pieni vessapaperirullasta väsäämäni kuppi, joka sisältää kaikki nastat.

Lisäksi tuo Jontun tekemä aivan ihana pupu, jonka silmät on missä sattuu ja viiksetkin otsassa (Tuleva Picasso?)Taulun yläpuolelle olen askarrellut sanat LIVE LOVE LAUGH. Ne on vai kiinnitetty teipillä, koska haluaisin joskus maalata seinän ja miksei kirjaimia voisi käyttää vielä sabluunoina :) Fiksummat varmaan jo huomasivatkin että LOVE sanan kirjaimet on väärinpäin... Pieni suunnitteluvirhe, mutta kun tein kirjaimet uudestaan oikein päin, niin totesin että ehkä se onkin ihan hauskaa kun on väärin :)


Nyt on äiti kartalla :D

6 kommenttia:

 1. Tää on kyllä tosi kiva ja varmasti tarpeellinen isossa perheessä. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä!! Ette arvaakaan kuinka monesti olen vienyt tytölle luistimet tms. taksipaikalle kun ei ole muistanut ajoissa unenpöppörössä katsoa taulua! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi kivalle! Tykkään noista sanoista taulun yllä. :) Varmasti kivaa, kun tää taulu on sekä kaunis katsella että vielä hyödyllinenkin! :)

  VastaaPoista
 4. Jos et muuten ole huomannut, niin blogin kommentointilomake ei toimi kunnolla. Kun pitää kirjoittaa sanavahvistus, se heittää lähetä kommentti -napin näkymättömiin, jolloin sitä ei voi painaa suoraan vaan se pitää etsiä tabulaattorin avulla piilosta. Ainakaan firefoxilla ei toimi.

  VastaaPoista
 5. No voi höh!! Ei ole kukaan ennen sanonut. Mitenköhän asian nyt korjaisi? T. Urpo koneiden kanssa...

  VastaaPoista
 6. toi on kyllä ihan älyttömän kiva! ja ihana toteutus koko homma! tykkään!

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)