torstai 28. huhtikuuta 2011

INSPIS 156: On / Off

Päällä tai pois päältä, vauhdissa tai pysähtyneenä, skarppina tai aivan hukassa... Minkä asian suhteen tunnet omistavasi on/off -kytkimen? Skräppää on/off -fiiliksestä tai konkreettisesta virtanappulasta - tulkitse vapaasti!

Aiheen keksin melkein heti: Julian kyltymätön puheripuli!!


Skräppäystapani ovat kyllä nyt muuttuneet ihan hirveästi! Ennen aloin innolla työhön, levittelin tavaroita ympäriinsä ja muutaman tunnin päästä minulla oli sivu valmiina!
Mutta nyt.. Makustelen ensin mielessäni aihetta, juu vai ei? No okei... Valitsen kuvan, juu vai ei? Okei, tämä.. Sitten taustapaperi(t) ja kirjaimet. Tähän menee 1-2 päivää! Sitten sovittelen ne paperille ja jätän pöydälle makoilemaan. Neulon, vilkuilen, mietin, neulon, saatan laittaa kuvan kiinni, neulon, pysähdyn, otsikko kuuluu tuohon... Seuraavana päivänä neulon, vilkuilen, neulon, kirjoitan tarinoinnin, neulon, silmäilen, tohon sopis toi koriste? Ei sittenkään.. Parin päivän päästä neulon, kuikuilen, hei nämä sopis tähän, neulon, tohon vois piirtää viivoja...
Tuossa se sivu makoilee yleensä koko viikon kaiken muun toiminnan tiellä. Mutta en stressaa!! Se valmistuu sitten kun valmistuu ja jos valmistuu. Joskus tulee virheitä jotka harmittaa, mutta vähemmän nyt kun mietin valintojani kauemmin. Tämä sopii minulle nyt :D (vaikka oma askartelupöytä vois olla kiva niin ei olis aina tiellä, mutta pitää kuitenkin olla koko ajan näkyvillä jos idea yllättää...)

Olen myös huomannut että värit merkitsevät minulle hyvin paljon! Tässä leiskassa sen ehkä huomaa parhaiten? Kaikki pitää olla sävy-sävyä :) Tärkeätä on myös että koristeet sopivat teemaan, hassua...
Lisäksi sivut ovat alkaneet olemaan aika yksinkertaisia, vailla mielikuvitusta...
No mutta, lapsia ja tulevaisuuttahan varten minä näitä sivuja teen, en siksi että saisin kikkailla! Kyllä ne muistot säilyy ihan yhtä kultaisina, oli sivut upeita ja kekseliäitä tai vaan ihan tavallisia :)

9 kommenttia:

 1. Ihanat värit:) Ja ah, tuo pyörä on mahtava ja samoin nuo perhoset. Mullakin skräppäily on muuttunut alusta aika paljon, tärkeintä kai on mennä fiiliksen mukaan, niin että tekeminen tuntuu mielekkäälle.

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti sivu ja kivat värit! Sopivasti kaikkea. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Kaunis värimaailma!

  Ihana tuo pyöräkoriste!!!!

  VastaaPoista
 4. Lopputulos on kaunis ja tasapainoinen, kannatti pyöritellä pitkään... :-) Itse tykkään myös tehdä hitaasti, joten ymmärrän hyvin!

  VastaaPoista
 5. Eihän tämä ole yhtään liian yksinkertainen tai mielikuvitukseton! Kaunis sivu, ihanat värit ja tosi kivat nuo nauhat polkupyörän kaarevassa rungossa :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin fanitan tota pyöräkoristetta viireineen, näyttää niin kivalta! Mä tiedän tunteen noista väreistä sivuissa, koska itelle se on kanssa tosi tärkeää. Tässä sivussa kyllä värit ovat aivan ihanat!

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja harmooninen sivu. Ihania värejä olet tässä käyttänyt ja tykkään kovasti kun kaikki sävyt on mietitty tarkasti =)

  VastaaPoista
 8. Kauniit värit ja sommittelu, tykkään kovasti! Minulla on kovasti samanlainen tyyli edetä hitaasti sivujen tekemisessä ja se on tapa josta nautin suunnattomasti ;) Tapahtumissa onkin sitten vaikea saada mitään valmiiksi.

  VastaaPoista
 9. Täältäkin löytyy yksi joka ei ole tehnyt koskaan sivua päivässä ;)

  Tässä leiskassa ei ole mitään mistä en tykkäisi, värit on superihanat ja sopivat niin kauniisti taustapaperiin, otsikon kirjaimet ovat kauniilla fontilla, perhoset, pyörä, kaikki.. ihana leiska! (ja jälleen sellainen jonka mieluusti näkisin omassa albumissani ;D )

  Sinun tyylisi kolahtaa minulle kovasti :)

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)