tiistai 19. huhtikuuta 2011

INSPIS 155: Palapeli

Leiki haasteessa palapelitekniikalla! Tee valokuvasta palapeli tai silppua koristeita tai taustapaperia palapelimaiseen muotoon. Palapelin palat voivat olla minkä muotoisia tahansa!


Plääh, plääh ja plääh...
En ole yhtään tyytyväinen lopputulokseen!!
No okei, taustapaperi on aivan ihana, otsikko PA LA PE LI onnistui ja reunustukset omantyyliset, kaikki muu mättää!!!
Leikkelin ensin mustavalkoisen valokuvan 12 osaiseksi palapeliksi, mutta en oikein tykännyt.. Jätin kuitenkin sen siihen kunnes tein tuon yhden... HEI, MIHIN SE ON KADONNUT?? Nyt vasta huomasin ettei se edes ole tuossa!!! Sellainen ruskeasävyinen pallopaperista leikattu palapelin pala... Joku pitkäkyntinen pöllinyt sen, rghhhh.... No kuitenkin, siitä tuli mieleen että haluankin kuvan seepiana!! Ja eikun tulostamaan.
Nyt en leikannut enää ja sehän sopi kuin nenä päähän!! Sitten aloin tekemään reunuksia ja.. Mitä hittoa, mun paidan hiha on ihan musta!!!! Arhhh, kuvasta lähti kaikki musta väri koskettamalla pois!! Mitä tämä nyt on?? Hain siis vessapaperia ja yritin "korjata" tilanteen pyyhkimällä irtonaisen värin pois, tilalle tuli "negatiivi" ja mustesuttuinen taustapaperi... Kaikki mahdollinen meni pieleen!! En kyllä ymmärrä miten tuo väri lähti, sillä ihan samalle valokuvapeprille tulistin toisenkin kuvan, jossa musta väri pysyi ihan normaalisti!! EI YMMÄRRÄ??
No siinä se nyt on, surkeiden sattumusten sarja...4 kommenttia:

 1. Ohops. No onpas kyllä oudosti lähteneet värit kuvasta pois :O Mutta muutenhan tuo sivu on kerrassaan hieno! Tulostaa vain uuden kuvan tilalle niin hyvälle näyttää. Ihanat nuo kaikki palapelin palaset. Ja ovatko nuo yhdet ihan oikeita palapelin paloja?

  VastaaPoista
 2. Harmi että kuvan kanssa oli huonoa tuuria, mutta taustan hienous korvaa sen kyllä!

  VastaaPoista
 3. no voi höh, kävipä kuvan kanssa huonosti.. mutta uusi vaan tilalle niin ongelma on ratkaistu!

  otsikko näyttää hurjan kivalta!

  VastaaPoista
 4. Onpas inhottavaa että värit on lähteny tolla tavalla... =( Mutta muuten yhdyn kanssa muiden kommentteihin että sivu on mielettömän hieno. Nuo palapelinpalat ympäriinsä tuo kivaa vallattomuutta tuohon kokonaisuuteen.

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)