lauantai 31. heinäkuuta 2010

INSPIS 118: tekstitausta

Koristele työn tausta tekstillä. Voit käyttää aiheeseen sopivia kuviopapereita tai tehdä tekstitaustan vaikka ihan itse. Voit tulostaa taustapaperiksi pätkän satua tai kopioida suosikkikirjailijan kirjasta jonkin jännittävän kohdan. Sanoja voi näkyä sieltä täältä kuvien ja koristeiden takaa eikä kielenkään tarvitse olla välttämättä sitä tuttua ja turvallista. Ehkäpä vaikka ranskaa tai espanjaa lomakuvien taustalla?Sellainen siitä sitten tuli ja melko kivuttomasti. Ensin piti kyllä twistata, mutta koska halusin tuon ison kuvan säilyttää isona ja vaakana, niin ei sitten sopinutkaan luonnokseen.
Mutta aihe tuli samantien kun perjantai sattui olemaan ja paperikin oli jo valmiina tiedossa. Kuvat tulostettuani ne asettuivat jo sivulle ja tekstille ei jäänyt paljon vaihtoehtoja :)
Ja pitkästä aikaa en käyttänyt rakasta mustaa tussiani paitsi hieman rajaamaan valkoista tekstiä :)

Sivu siis kertoo meidän perjantaisesta rituaalista: namipäivästä.
Nyt loman aikana lisänä on tullut ruokatoive, eli lapset saavat päättää mitä syödään (tosin rajoituksena jääkaapin sisältö). Ruuan jälkeen saavat katsoa leffoja ja äiti tekee popcornia ja jokaiselle oman namilajitelman :) Vastapainoksi äiti saa rauhaa ja hiljaisuutta ;)
Hyvin on toiminut jo muutaman vuoden!!

12 kommenttia:

 1. Tasapainoinen sivu! Kiva kun kuvissa on pienet valkoiset reunat, niin erottuvat taustapaperista hyvin.
  Yksinkertainen, mutta kuitenkin on kivoja yksityiskohtia. Tykkään kovasti.

  Onko tuo oikeasti vihreää dymoteippiä?!?! Kun mulla ei ole kun ne kolme perusväriä enkä löydä muuta vaikka etsisin...

  VastaaPoista
 2. On se! Tai siis sellaista tarrallista teippiä mihin saa "painettua" tekstiä. Merkiltään Around the Block (halpis :( ). Mulla on paljon muitakin värejä, kuten pinkkiä, liilaa, punaista ja kuviollisia mitä harvemmin käytän :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään kovasti :) Kuvat ovat tosi hauskat. Tykkään myös noist akukista. Olen muuten myös metsästellyt muun värisiä dymoteippejä eikä ole kohdalle sattunut. Mutta nyt tiedän ainakin millä merkillä hakea :) Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Oo, kuviollista Dymoteippiä... kuulostaa hienolta!
  Todella ilmava ja kaunis sivu!

  VastaaPoista
 5. Herkullisen väristen namiastioiden värimaailma vaalealla taustapaperilla on onnistunut! Kaunis sivu!

  VastaaPoista
 6. Tässä on jotain rauhallista, mutta silti jotain mukavan hilpeää. Keskittynyt kokonaisuus.

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihana leiska, niin kivat pirteät värit, mutta rauhallinen samalla, ei tule silmille. Toi taustapaperi vaan on niin kivaa. Valkoinen otsikko tekee tosi raikkaan näköiseksi tämän. Jee. Mistä tota Around the block -dymonauhaa saa ostaa?

  VastaaPoista
 8. En enää muista mistä omani olen ostanut, mutta Scrapbook Depotissa näytti olevan http://www.scrapbookdepot.nl/catalog/advanced_search_result.php?keywords=around&search_in_description=1&inc_subcat=1&sort=2a&page=2

  VastaaPoista
 9. Onpa keskittynyttä porukkaa! Hauskat kuvat ja tekstit, sopii tosi hyvin yhteen!

  VastaaPoista
 10. Kiva sivu, ja hyvä systeemi!
  Mäkin oisin kysynyt, mistä teippinauha on, mutta Puuhis ehti ensin. Mulla on varmaan ihan samat paketit kuin sulla, kuulostaa niin tutulta tuo valikoima :) Omani ostin jonkin nettikaupan lopetusmyynnistä, oisko ollut nimeltään Mihanna..? Sopiiko sulla tuo nauha Dymo junioriin, vai käytätkö jotain muuta kirjoitinta? Mun Dymo junioriin se on vajaan puoli milliä liian leveetä - kirjaimet tulee kyllä hyvin mutta kirjainvälit pitää tehdä manuaalisesti nauhaa vetämällä... ei kovin kätevää ;) Onneksi mulla on myös leveempää teippiä käyttävä kirjoitin, jossa nuo nauhat toimii hyvin. Tarkoitatko halpiksella sitä, että teipissä on huono liima? Mä luulin että mun omat on vaan vanhentuneita...

  VastaaPoista
 11. Pia, mulla on toi Around the block kirjoitin joka on siis niin lusu!! Joudun ottamaan kirjainkiekon kokonaan pois vaihtaessani kirjainta ja myös teippi pitää vetää aika usein manuaalisesti mikä sitten näkyy tuloksessa >:( Liima on huonoa, eli pidemmissä sanoissa pitää takapuolelle laittaa kaksipuoleista teippiä!! Eli ei hyvä, mutta ajaa asiansa ennen kuin keksin minkä laitteen haluan :)

  VastaaPoista
 12. Oih! Me like <3 On todella kaunis sivu, ihana taustapaperi, asettelu, kirjoitus ja kukat!

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)