perjantai 23. heinäkuuta 2010

INSPIS 116: Iso kuva työn taustana

Valokuvien päällekin voi liimata koristeita, niihin voi kirjoittaa ja niiden päältä voi vaikka ommella. Tässä haasteessa on tarkoitus käyttää koko sivun peittävää valokuvaa, mahdollisuuksien mukaan tietenkin. Jos et ehdi tai halua teettää suurennoksia eikä valokuvatulostinta ole, harkitse mustavalkoisen kuvan tulostamista tavallisella tulostimella tai suurenna jokin valokuva kopiokoneella. Ehkä haluat käyttää jotakin mainosta tai julistetta työn taustana? Ole luova ja käytä mielikuvitusta vaikka et valokuvasuurennosta omistaisikaan. Muista myös se, että aina ei tarvitse skräpätä kovin suuressa koossa. Keksi ratkaisu!
Rakastuin niin täysin tuohon kuvaan ja kun kävin clasulta ostamassa A4 valokuvapaperia niin pitihän se heti tulostaa ja päätyi haastesivulle.

6 kommenttia:

 1. Hieno kuva tosiaan, varsinkin asettelu - ja koko sivustakin tykkään, erityisesti väreistä kuvan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Toi paita sulautuu täysin taustaseinään!

  VastaaPoista
 3. Ihana sivu ja ihana kuva. Tuo on tosiaan hassunhauska yksityiskohta kuvasta että shortsien ja sohvan vaakalinja on täysin sama ja t-paita sulautuu takaseinään. Ehkä se on ollut tarkoituskin, mutta jos ei niin tosi hauska sattuma. Leiskan värit passaa tosi hyvin kuvan kanssa. Raikas kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 4. Minä katsoin ihan samaa. Hassu ja toimiva yksityiskohta kuvassa, joko tarkoituksella tai sattumalta

  VastaaPoista
 5. Se oli ihan sattumaa ja minusta kuva ei olisi ollutkaan niin kiva ilman tuota sattumaa :)

  VastaaPoista
 6. Olin mielestäni kommentoinut tänne aiemmin mutta mitään ei näy... No kuitenkin, tuota kuvaa ihmettelin, se on niin mainio! Värit ja kuviot on mainiot, ihan kuin jostain mainoksesta.

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)