torstai 14. tammikuuta 2010

Kaksi uutta leiskaa!

Tällä ensimmäisellä leiskalla osallistun Inspiksen # 89 haasteeseen:

Hajuaistin varassa

Tuoko joku tietty haju tai tuoksu mieleesi muistoja? Vastaleivotun pullan tuoksu saa lähes poikkeuksetta hymyn kenen tahansa huulille. Keväinen sade, suosikkihajuvesi tai kunnon kalakeitto. Vastaleikattu nurmi tai vauvan tuoksu. Mummolan vinttikin voi tuoksua erityiseltä, siihenkin liittyy varmasti muistoja. Entä onko jokin haju, joka saa voimaan pahoin? Joku saa päänsäryn bensa-asemalla, toinen kaupan juustotiskillä. Hajuaisti on merkillinen juttu, sillä jokainen meistä tulkitsee hajuja omalla tavallaan.Otsikko on kirjoitettu itse, tietokoneen näytöllä käyttäen Care Bear Family -nimisellä fontilla (ja Ellis, olen ihan tosissani :)
Jalankuvat ovat ihan "aitoja" eli järjestyksessä Jenna, Julia, Julius ja Joona.
Journaling on kirjoitettu tuohon ympärille, mutta harmittaa ettei se mahtunut kokonaan :(
Tässä koko journaling:

Leikki nimeltä Haiseva Jalka: Tunge varpaasi toisen nenän eteen ja huuda täysii "haiseva jalka"!!! Tällä saat takuuvarmasti painikaverin! Äiti ei tietenkään leikistä tykkää, mutta mistä kivasta äiti koskaan tykkäisikään! Ps. tytöt saa kiljumaan TOOOOSI kovaa kun niitä ajaa takaa "haisevin jaloin"...

Minusta tästä tuli ihana <3

Tämän toisen leiskan tein jo muutama päivä sitten. Jennukka piirsi minulle niin ihania prinsessoja, että pitihän ne ikuistaa heti skräppisivuun :) Ja pistin vielä tytön itse kirjoittamaan journalingin. Tosin sanat on minun kun tyttö ei osaa vielä kirjoittaa vaan kirjoittaa mallista.5 kommenttia:

 1. :) Niin ihanat nuo jalat! Ja kiva tarinointikin. suloisia prinsessoja tuossa alemmassa, se on kyllä söpöinen sivu.

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska tuo "leikki nimeltä haiseva jalka" ja aivan ihanan hurmaavat prinsessat! Kivan erilaiset sivut.

  VastaaPoista
 3. Hihi miten hauskoja! Ihan huippu tuo jalka-sivu! :D Prinsessasivu on myös ihana!

  VastaaPoista
 4. Mä oon kans tosi tyytyväinen tohon jalka leiskaan ja noita ihana sitten sovitella myöhemmin, kuinka pienet jalat ovat olleet vaikka ne nyt tuntuukin suurilta (32, 31, 27 ja 25). Tuskin tytöilläkään kyllä kovin suureksi kasvaa, omanikin näin aikuisiällä vaivaiset 35 :)

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)