lauantai 2. tammikuuta 2010

INSPIROIDU #88: Jäässä

Jäässä voi olla niin henkisesti kuin fyysisestikin. Talven paukkuvat pakkaset voivat aiheuttaa toimintakyvyttömyyttä monella tavalla, julkinen liikenne myöhästelee ja sähköt katkeilee. Auton ovet ovat jäässä, sormenpäitä punottaa ja lapsi on testannut jäätynyttä metallitolppaa kielellään. Jännitys voi lamaannuttaa ihan totaalisesti, jolloin sitä on ikään kuin jäässä. Esitelmät ja luennot, ehkä jopa ensitreffit. Jäässä voi olla myös jonkun sydän, tai siltä voi ainakin tuntua. Myös näistä ikävistä kokemuksista voi skräpätä, ne ovat tunteita ja elämää siinä missä iloisemmatkin asiat!

En nyt tiedä onko tämä ihan haasteen mukainen, mutta minulla ei yksinkertaisesti ollut yhtään jäätävää kuvaa, viileitä vaan :)
Jätän asian Inspis teamin arvioitavaksi, tulipahan ainakin tehtyä jonkin näköinen leiska, vaikkei sillä arvontaan voisikaan osallistua :)


C-kirjaimet on leikattu ylhäällä olevasta paperista ja hieman kulutettu muutamalla santapaperi pyyhkäisyllä. Ommeltu paperiin kiinni limenvihrein tikkauksin.
Tämä paperi on CoreColorin The Chocolate Box -sarjasta, jossa on päällä ruskeata ja alla limenvihreää. Alle olen laittanut chipboard kirjaimet, joiden päältä olen hionut. Tuli aivan mahtavat, saisivat vaan olla vähän pienemmät, niin sivuun olisi mahtunut jotain muutakin. Tikattu samalla langalla kuin kirjaimetkin.

3 kommenttia:

 1. tikkaukset kirjaimissa ovat tosi hienot (vaikkakin varmaan melkoisen aikaavievää puuhaa niitä ommella!)!

  VastaaPoista
 2. Ei itse asiassa edes ole :)
  Teen yleensä terävällä neulalla ensin valmiit reiät ja alan vasta sitten pujottelemaan lankaa. Ja koska olen tottunut tekemään isoja ristipistotöitä, niin tuntuu olevan ihan supernopeasti tehty :D

  VastaaPoista
 3. Hih, cooliuskin kyllä sopii haasteeseen oikein hyvin minusta! :) Tosi cool sivu kyllä tosiaan ja noi ompeleet kirjaimissa on ihan mahtavasti keksitty, pitänee skräpistää idea jossain vaiheessa! :)

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)