keskiviikko 9. helmikuuta 2011

INSPIS 145: Pienentyvä tai suurentuva

Asettele työn valokuvat, koristeet tai muut elementit siten, että ne kulkevat selkeästi pienemmästä suurempaan tai suuremmasta pienempään.

Pitkästä aikaa inspiroiduin! Alkaa olemaan jo työn ja tuskan takana tämä skräppääminen! Alussa olen ihan täpinöissäni, levittelen tavaroita ympäriinsä ja sivu alkaa hahmottua, mutta sitten tulee stoppi, aika tasan puolessa välissä!!
Tässäkin kuvat löysivät paikkansa, otsikko oli jo etukäteen tiedossa, tekstikin tuli aika suosiolla, mutta sitten sivu näytti epätasapainoiselta ja tuli epätoivo! Kaksi päivää se makoili olohuoneen "askartelunurkassa" ja joka ikinen kerta kun vilkaisinkin sitä, iski stressi, saanko sitä ikinä valmiiksi?
No tänään sitten ajattelin että haluan sen pois tosta lattialta (TEE VALMIIKSI!!) ja sain yhtäkkiä idean köynnöksestä! Rupesin heti hommiin ja siitä tuli mun mielestä ihana, mutta ilmeisesti haasteen aihe oli unohtunut mielestä joten se ei nyt ihan vastaa haastetta... No on siinä nuo kolme kuvaa keskellä jotka menevät isommasta pienempään! Hyväksytty?6 kommenttia:

 1. Köynnös on todella hieno!! Muutenkin kiva sivu!

  VastaaPoista
 2. Hauska idea tuo käänteinen M/W :D

  VastaaPoista
 3. Kuvat on hienot, lapsi keskittyneenä siihen mitä tekee:) Otsikon käänteinen m-kirjain kiva idea.

  VastaaPoista
 4. Tykkään tosta kontrastista: selkeät otsikkokirjaimet ja täsmällisesti asetellut kuvat vs. kiekurainen, kimalteleva köynnös.

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos kaikille!! Meinasi jo usko loppua että osaanko enää skräpätä, mutta nyt lupaan harjoitella ahkerammin ja useammin, viis sotkusta ;)
  Uutta inspishaastetta odotellen :D

  VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)