tiistai 18. tammikuuta 2011

Tunnustus!

    

Hei, sain ekan tunnustuksen!! Ihan pihalla näistä *myöntää nolona* joten en ihan tiedä mitä näillä tehdään, mutta kopsasin siis vaan tuon "napin" kuvan tuohon tunnustuksen antajalta? Antaja oli PikkuUnelmia, KIITOS!!! <3
Tähän tunnustukseen kuulemma kuuluu kertoa 7 asiaa itsestään, joten tässä ne tulee:

1. Minulla on useita harrastuksia, mutta aina päällimmäisenä mielessä on yksi kerrallaan. Innostun tosi nopeasti, hommaan kunnon välineurheilijan tavoin kaiken tarvittavan... ja löydän uuden harrastuksen! Kumpa voisi harrastaa kaikkia yhtäaikaa, mutta kun ei. Tällä hetkellä intohimona neulonta!

2. Haalin mitä ihanimpia, pehmeimpiä ja herkkuväreissä säteileviä sukkalankoja kaapit täyteen... koskaan niitä käyttämättä koska kaikki mallit joista tykkään, näyttävät paremmilta yksivärisinä..

3. Olen todellakin hamsteri! Kaikkea ihanaa täytyy saada, mutta sitten ei niitä raaski käyttää...

4. Minulla on hirveän huono itsetunto/täydellisyydentavoittelu kaiken suhteen. Esim. neuloessa tietystä langasta saatan aloittaa 15 eri sukkamallia ja purkaan kunnes "täydellinen" ohje langalle löytyy! Tai sitten näen ihanan mallin johon ei vain yksinkertaisesti ole täydellistä lankaa ja sitä täytyy metsästämällä metsästää ja lopulta minulla on kaapissa 10 "ehkä lankaa" heräteostoksena ja hyvällä tuurilla se oikeakin!

5. Olen sotkuinen ihminen!! Innostun nollasta sataan alle sadasosasekunnissa, levitän kaiken lattialle ja kun homma on valmis, olen niin poikki etten jaksa korjata niitä...

6. Telkkari on tärkeä osa harrastuksia. En osaa näperrellä ilman telkkaria, mutta en myöskään osaa katsoa telkkaria ilman näpertelyä... Näin on ollut jo 10v. ja olen sen hyväksynyt sen enempiä mutinoita.

7. VIHAAN OMPELUKONETTANI!! Mieluummin tartun neulaan ja lankaan, kun tappelen tuon masiinan kanssa!

Ja sitten tämä piti jakaa omalle 15 suosikilleen ja ilmoittaa heille tunnustuksesta, joten olkaa hyvä:
(satunnaisessa järjestyksessä ne blogit jotka saavat hymyilemään jo ennen kuin sivu kerkee latautua)
Monia muitakin on, mutta annettakoon tunnustukset nyt näille :)

3 kommenttia:

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)