torstai 10. kesäkuuta 2010

INSPIS 110: Lelut ja leikkikalut

Lapsen rakkaimpien lelujen ikuistaminen voi herättää myöhemmin kuvista katseltuna melkoisen hymyn huulille. Rakas nukke, puhki ajettu pikkuauto tai kulmistaan pyöreäksi kuluneet puupalikat. Leluiksi voitaneen laskea myös aikuisten käytössä olevat kamerat ja puhelimet, sillä usein ne herättävät vähintäänkin yhtä fanaattista omistushalua kuin lasten vastaavat kapistukset!

Tiesin heti leiskan aiheen kun luin tehtävänannon: Olivia ja Emilia!! Tyttöjen rakkaimmat nuket!
Muistan omasta lapsuudestani kaverin Stainer-nuken josta olin HYVIN kateellinen ja lainasinkin sitä usein viikonlopuksi, mutta ikävä oli kova kun se piti palauttaa takaisin :(
Aikuisenakin yritin etsiä nukkea ITSELLENI (en osaa tehdä!!) ja löysinkin kaupan, mutta oli aika kallis ja sitten kauppa muutti pois...
Huuto.netistä Olivian sitten bongasin ja huusin heti Jennalle!! Ja myöhemmin löysin tuurilla Emilian, jonka annoin sitten Julialle. Molemmat nuket ovat jo parikymmentä vuotta vanhoja, ensimmäiset omistajat jo yli 20-vuotiaita naisia ja moukat kehtasivat nukeista luopua!! Meidän onneksi ;)
"Nukkesarjaan" kuuluu vielä Aatu (pienempi n.20cm nukke) joka on Jontun, mutta eihän toi Eemeli sillä "voi" leikkiä...

Aihe tuli helposti ja sieltä se skräppäysintokin lopulta löytyi :) Hieman on kyllä ruosteessa sillä sivuun meni kaksi kokonaista päivää, mutta eiköhän se siitä! Tulipahan ainakin huomattua kuinka IHANIA papereita mulla on salkussa ;)2 kommenttia:

  1. Kaikkea ihanaa ja suloista tässä sivussa :) Ihan parasta on otsikon kuplakirjaimet! Onko ne jotain valmiita vai oletko itse pursottanut?

    VastaaPoista
  2. Kirjaimet on American Crafts / Charlie Lowercase mutta olen päällystänyt ne Glossy Accents -aineella :)

    VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)