tiistai 23. maaliskuuta 2010

Pelottaajännittäästressaahuolestuttaamasentaa...

INSPIROIDU #99: Tänään, tässä ja nyt

Skräppäys kulkee usein viiveellä menneisiin tapahtumiin nähden. Tämä on tietenkin luonnollista jo siksi, että odotamme valokuvia ja vanhempiakin tapahtumia on vielä ikuistamatta. Joskus on kuitenkin hyvä miettiä nykyhetkeäkin, skräpätä jotakin juuri tapahtunutta. Kertoa miltä tuntuu juuri nyt, mitä on mielessä ja miltä elämä näyttää tänään, tässä ja nyt. Jos valokuvia ei ole mahdollista saada reaaliajassa, aina voi käyttää tapahtumaan liittymätöntä kuvaa. Tärkeintä reaaliajassa skräppäyksessä on sen hetkisen tunteen ikuistaminen tuoreeltaan.


Eli leiska kertoo juuri tämän hetkisen tunteen ensi maanantaina alkavaa työharjoittelua kohtaan. Jännittää niin pirusti, yhtään ei tiedä mitä odottaa... Terveyskeskus juuri tällä hetkellä hyvin ruuhkainen, joten oletan että vastassa on kiukkuisia hoitajia ja vielä kiukkuisempia mummoja :(
No, sen näkee sitten...

Twistaten ;)

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana sivu!

    Ja tiedän tuon tunteen niiiiin hyvin! Olen jännittäjäsorttia ja ammatikoulussa kaikkien työssäoppimisjaksojen ensimmäiset viikot oli tuskaa, kun ei ollut päässyt vielä rutiiniin kiinni ja oli uusi paikka ja uudet ihmiset. Huhtikuussa pitäisi aloittaa työelämävalmennus kirjastossa. Hmm, jännittääkö vai hä!?

    VastaaPoista
  2. Ihana itsensätsemppaus leiska =)Kaikki menee varmasti hyvin, etkä ehkä ole ainoa jolla kiinnostus 0 ??

    VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)