keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Aamu alkoi raivareilla

Ensimmäinen raivari tuli heti aamusta kun Jonttu oli käynyt namivarkaissa ja ne otettiin pois. Joona, nami ei ole terveellistä aamupalaa, sanoi Julle.
Seuraavat raivarit tuli siitä ettei aamupalaksi saanut keksiäkään....



Seuraavat raivarit kun piti palauttaa Jullelta otettu Lego kuorma-auto ja sitten raivoominen kun ei oman legoauton korjaamisen sujunut "koska tytöt huutelee"...

No sitten olikin muutama tunti rauhallista, kunnes Jonttu päätti pistää äitin kuivaustelineen uuteen uskoon...



maanantai 28. joulukuuta 2009

INSPIROIDU Haaste # 87

UNELMIA JA UUDEN VUODEN LUPAUKSIA



Kun katsot ensi vuoteen, mitä näet? Mistä haaveilet ja unelmoit? Mitkä ovat tavoitteesi? Mitä asioita ensi vuosi mahtaakaan tuoda tullessaan ja mitä toivoisit alkavalta vuodelta? Mitä olet ajatellut aivan varmasti tekeväsi ja minne meneväsi? Aiotko tehdä lupauksia vuodelle 2010? Skräppää haaveista ja unelmista tai niistä paljon puhutuista lupauksista.
 


Oma leiskani kertoo hermojen menemisestä... useasti päivässä!
Perheeseen kuuluu yksi esimurkku, yksi haaveilija, yksi 5v. uhmainen ja kaikista pahin kuvissakin esiintyvä 3v. uhmis joka saa puolitusinaa itku-potku-raivaria päivässä... (Mä HALUUUN nukkuu spiderman asussa!! MÄ HALUUN jätskiä!! MÄ HALUUN noin vihreät housut (mutta kun ne on likaiset) MÄ HALUUN!!)

Eli lupaan YRITTÄÄ olla kärsivällisempi seuraavana vuonna :)

Tausta ja sininen paperi on Bazzill. Kirjaimet on Remarksin ja päällystetty Glossy Accentsilla. Kuvat on ommeltu punaisella siksakilla ja siniseen taustaan ole piirtänyt mustalla ja punaisella tussilla Japanilaisin merkkejä jotka tarkoittavat suomeksi kärsivällisyyttä.


lauantai 26. joulukuuta 2009

Joulu vietetty

Joulu meni rauhallisissa merkeissä ja yökkäripuvuissa.
Paljon tuli lapsille taas lahjoja :)
Paras lahja (ainakin äidin mielestä) taisi olla Guitar Hero, jota renkkasin kahteen saakka yöllä...
Jonttu sai paljon autoja ja palapelejä. Palapeliään hän kerkesi sitten kasaamaan vasta myöhemmin illalla ja yhden palan kadottua (joku potkaisi maton alle) hän tuumasi: se ei sitten tainnut tulla lahjaksi...

Kuviakin tuli räpsittyä, muutakin kuin niitä lahjojen availua mitä kummitädit ja -sedät aina toivoo:














Eihän kukaan huomaa että mä rakastan musta-valkoisia kuvia?

Nyt pitäisi vielä tehdä postiluukkuun ei mainoksia -lappu (vein juuri ison kasan mainoksia roskiin isossa Ikean paperikassissa, joka tietenkin levähti keskelle roskiksen lattiaa, mitta täyttyi...) ja aloittaa Inspiksen uusin "uuden veuoden luapukset" haaste :)

tiistai 22. joulukuuta 2009

Joulusiivous

Eilen aloitin vihdoin ja viimein sen kauan luvatun joulusiivouksen! Olin 7vk Töölön tapaturma-asemalla työharjoittelussa, joten iltaisin oli VÄHÄN väsy olo, kämppä sen näköinen...
Tyhjensin illalla pakastimen sisällön parvekkeelle ja laitoin pakastimen sulatukseen. (Tosin jo oli aikakin, ylin luukku ei ole vuoteen auennut kokonaan)
Aamulla sitten pyyhin pakastimen, laitoin pikapakastukselle ja tuntia myöhemmin pakasteet sisään.
Sitten päätin ryhtyä siivoilemaan kaappeja ja heittelemään KAIKEN turhan pois!
Monta kassillista sainkin roskikseen (Jonttu löysi pussista vanhan autonsa, josta puuttui kolme pyörää: äiti, et kai sä tätä heitä pois!!??) ja muutaman pussillisen luovoutettavaa / myytävää. Tosin suurin osa tavaroista jäi lattialle kun puhti loppui, mutta enköhän saa kämpän kuntoon 2vk:n joululomalla :)

Oli pakko laittaa nämä "loisto-otokset" tänne... *reps, kops*





PS. Se on oikeesti kyllä ihan söpö lapsi...

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Elämää, ei sen enempää

Päätinpä minäkin aloittaa oman blogin!
Tuntuu, että tällä aikaudella ei ole mitään, ellei omista omaan blogia. Kaikilla sellainen jo on, joten miksen minäkin?

Eli jotain taustatietoja meidän perheestä:


Minä alias Pikkis: 28v. nainen, joka rakastaa lastenvaatteita, ristipistoilua, askartelua ja yleensäkin elämää. Opiskelen tällä hetkellä lähihoitajaksi ja asun yksin neljän lapseni kanssa.


Julle: 8v. 2. luokkalainen poika, itsepäinen ja kiukkuinen kaveri, esiteini. Rakastaa ruoanlaittoa.



Julia: 7v. Ekaluokkalainen Prinsessa, joka tosin on kaikkea muuta kuin prinsessa! Eli poikamainen housujen kuluttuja joka kuvittelee olevansa neiti-ihminen :) Rakastaa piirtämistä yli kaiken (ja kissoja)!



Jennukka: 5v. OIKEA prinsessa, hiljainen hissukka, joka muuttuu nurkan takana hirviöksi.











Jonttu: 3v. poika ja perheen pelle, päivääkään ei mene etteikö naurettaisi maha kippurassa Jontun tolloiluille.