maanantai 28. joulukuuta 2009

INSPIROIDU Haaste # 87

UNELMIA JA UUDEN VUODEN LUPAUKSIA



Kun katsot ensi vuoteen, mitä näet? Mistä haaveilet ja unelmoit? Mitkä ovat tavoitteesi? Mitä asioita ensi vuosi mahtaakaan tuoda tullessaan ja mitä toivoisit alkavalta vuodelta? Mitä olet ajatellut aivan varmasti tekeväsi ja minne meneväsi? Aiotko tehdä lupauksia vuodelle 2010? Skräppää haaveista ja unelmista tai niistä paljon puhutuista lupauksista.
 


Oma leiskani kertoo hermojen menemisestä... useasti päivässä!
Perheeseen kuuluu yksi esimurkku, yksi haaveilija, yksi 5v. uhmainen ja kaikista pahin kuvissakin esiintyvä 3v. uhmis joka saa puolitusinaa itku-potku-raivaria päivässä... (Mä HALUUUN nukkuu spiderman asussa!! MÄ HALUUN jätskiä!! MÄ HALUUN noin vihreät housut (mutta kun ne on likaiset) MÄ HALUUN!!)

Eli lupaan YRITTÄÄ olla kärsivällisempi seuraavana vuonna :)

Tausta ja sininen paperi on Bazzill. Kirjaimet on Remarksin ja päällystetty Glossy Accentsilla. Kuvat on ommeltu punaisella siksakilla ja siniseen taustaan ole piirtänyt mustalla ja punaisella tussilla Japanilaisin merkkejä jotka tarkoittavat suomeksi kärsivällisyyttä.


4 kommenttia:

  1. Huh, siinäpä tavoitetta ensi vuodelle :) Kivan selkeä sivu ja hauskat valokuvat! Kiinalaisten kärsivällisyyden merkkien käyttö on ihan huippuidea!!

    VastaaPoista
  2. Tykkään sivun asettelun toispuoleisuudesta kovin. Hieno. Ja tsemppiä tavoitteeseen, mä en pystyis siihen :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :)
    Kyllä täällä on jo hermot pinnalla, vaikka uusi vuosi ei ole vielä edes alkanut!
    Raivarit vaan lisääntyy, huoh...

    VastaaPoista
  4. hei uusi tuttavuus! ihana leiska. yksinkertaisen tyylikäs. tykkään paljon! minäkin toivotan tsemppiä kärsivällisyyteen ja samalla hyvää uutta vuotta! :)

    VastaaPoista

Haluatko saada minut hymyilemään? Jätä kommentti :)