maanantai 27. joulukuuta 2010

INSPIROIDU 021: Paparazzi

Pieni salakuvaus tuo jännitystä paitsi valokuvaukseen, myös skräpättävien kuvien valikoimaan. Leikkimielinen paparazzailu tuottaa varmasti uudenlaisia valokuvia. Emme toki kehota kameraa kiusausvälineenä käyttämään, mutta pieni zoomausleikki tosikoimpien jouluvieraiden kanssa voi olla hauskaa!


Meidän pieni poikatyttö haluaa väkisin pukeutua kuin prinsessa.
Pientä hiomista vielä tuon hame-harjoittelun kanssa ;)
(Julia 8v.)


keskiviikko 22. joulukuuta 2010

INSPIS 138: Muoti

Skräppää muodista tai muodikkuudesta. Kasarimuoti, tämän hetken huippumuoti, oma muoti... Jos muoti ei kiinnosta pätkääkään, skräppää siitä. Muotia on myös muualla kuin vaateteollisuudessa, mikä on muotia teillä kotona?



Voi että miten ihanaa oli taas pitkästä aikaa skräpätä!!! En edes muista milloin viimeksi... :(
Nyt on kamerakin jaksanut olla taas hommissa mukana, joten kuviakin löytyy. Eilen tulostelin niitä kun kävin hakemassa lisää väriä tulostimeen. Katselin kuvia sillä silmällä, että josko osallistuis...
Muutama sellainen kuva oli ja aamulla katselin kuvia uudelleen ja tein päätöksen.

Sitten ajattelin että pitäis varmaan askarrella, mutta menin muihin hommiin kun en saanut mitään aikaiseksi. Kun kaikki muut asiat oli tehty, istahdin sohvalle ja katse eksyi taas kuviin. Ajattelin että "nyt **** otat itteäs niskasta kiinni ja valitset ainakin taustapaperin, muuta ei tarvii tehdä, tiedät että kuitenkin nautit siitä!!"

Ja niinhän minä nautinkin. Taustapaperin valitseminen sai taas pitkään levossa olleet aivosolut tanssimaan ripaskaa ja olohuoneen lattia alkoi täyttyä skräppäystavarasta. Leikkasin. Liimasin. Asettelin. Mietin. Teippasin. Nauroin. Sovittelin. Piirtelin. Kirjoitin. Hymyilin. Katselin. Siristelin. Ja katso, valmis sivu syntyi aika helposti ja vaivattomasti ja miellyttää ainakin omaa silmää :D

Tässä vielä kokonaiskuvaa:









Nyt pitäis vielä jaksaa siivota noi tavarat takas kaappiin, omaa pöytää kun näille hommille ei enää ole :(

torstai 16. joulukuuta 2010

INPIROIDU 020: valokuvattu viesti

Palasin kaupoilta kotiin ja sohvalla lojui joululahja-lehti ja pieni viesti:


Lehden sisältä löytyi suurin osa tyttöjen leluista ympyröitynä...
*reps, kops*

perjantai 3. joulukuuta 2010

INPIROIDU 018: Yhden pakopisteen perspektiivi

Kun kaikki katsojasta päin lähtevät viivat katoavat samaan suuntaan, syntyy yhden pakopisteen perspektiivi. Tällainen vaikutelma voi synty esim. tunnelin suulla, kujan päässä, rautatiekiskoilla seistessä jne. Valitse kuvauskohteesi skräppääjän silmin.

 
Se on patteri :)

keskiviikko 1. joulukuuta 2010

...antoi tälle, ja antoi tälle, mutta tämä jäi ilman...

Mutta nyt on viimeiselläkin, Julia sai omansa:


Ja ei, en ostanut täyteainetta Eurokankaasta, Etolasta tai mistään muualtakaan, vaan kaivoin kaapista ne neljä Ikean euron koristetyynyä, joita olen tunkenut kaapista kaappiin kun niitä ei kukaan käytä, mutta luonto ei anna viedä roskikseenkaan :)
Tiedänpähän mihin muidenkin tyynyjen täyteaineet menevät, hurahdin hirviöihin ihan täysin ;D